Home Reviews Uzuma Juice test: dag 2

Uzuma Juice test: dag 2

0

Drie dagen lang volgt blogger Esmee het Uzuma Juice SLIM programma om te kijken hoe ze het ervaart en of je er werkelijk van af kunt vallen. Hoe is de tweede dag voor haar gegaan?

Sapjes

Ik heb de tweede dag met de sapjes erop zitten. Ik heb niet gegeten en me gehouden aan het schema. Het was met momenten wel lastig, omdat ik merkte dat ik echt zin had om ergens op te kauwen. Doorgezet, want ik wil het wel goed testen natuurlijk.

Hoe smaken ze?

Het is nog steeds prima te doen om de sapjes te drinken. Al moet ik zeggen dat ik het wel lastig vind om om acht uur ’s ochtends een sapje te drinken met bietjes er in. Op de één of andere manier vind ik het niet helemaal passen bij de ochtend. Het lekkerste drankje blijft Rise, met ananas erin en ik genoot er echt van toen ik die dronk.

Plassen

Ik blijf naar het toilet gaan. Soms elk half uur, soms elk uur, maar in ieder geval met grote regelmaat. Ik blijf dus afvalstoffen kwijtraken en ik denk dat het wel degelijk een goede manier is om even te ‘rebooten’ na een aantal eetbuien.

Volhouden

Dag twee heb ik goed vol weten te houden. Alleen in de nacht werd ik rond half 5 wakker, omdat mijn maag aan het knorren was (en ik naar het toilet moest). De drang naar vast voedsel, de drang om ergens op te kauwen, is er nog steeds. Het zijn ontzettend weinig calorieën die je binnenkrijgt, dus die honger is niet gek.

Morgen mijn derde verslag van Uzuma Juice.

Liefs, Esmee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.