Home Reviews Uzuma Juice test: dag 3

Uzuma Juice test: dag 3

0

De derde dag zit er ook op van de Uzuma Juice test. Hoe heeft Esmee het gedaan? En nog belangrijker: is ze daadwerkelijk afgevallen en hoeveel?

De derde dag

De derde dag van Uzuma Juice verliep redelijk goed, maar ik heb hier – net als de eerste dag – wel ervoor gekozen om nog wel iets te eten naast de sapjes. Ik miste echt het gevoel van eten, dus ik heb wat brood genomen met ei in de middag. Verder heb ik het prima volgehouden. De drankjes zijn goed te drinken, al merkte ik wel dat ik met het laatste drankje de meeste moeite had. Waarschijnlijk vooral omdat het de laatste is. Maar ze smaken nog steeds verder prima en je merkt gewoon hoe gezond het is.

Afgevallen?

 

Ik begon met het gewicht 110,7 kilo en vandaag, de ochtend ná de drie testdagen, ben ik opnieuw op de weegschaal gaan staan. En ik woog deze keer 109,3 kilo. Dat betekent dat ik 1,4 kilo ben kwijtgeraakt in drie dagen tijd. En dat terwijl ik wel op twee dagen wat heb gegeten. Dat was veel meer dan ik had verwacht en ik ben er dan ook erg tevreden over. Met een kilo was ik al erg blij geweest. En het is super dat ik nu onder die 110 kilo zit! Een kleine nieuwe mijlpaal.

Hoe voel ik me?

Ik heb me niet lamlendig gevoeld en niet het idee gehad dat ik geen energie had. Het is fijn dat je alle nodige vitamines binnenkrijgt door de Uzuma Juice. Het enige waar ik wat last van had, was dat ik het kauwen wel echt miste. Misschien dat dat gemist wat makkelijker is wanneer je een langere kuur hebt dan 3 dagen, omdat je dan wat beter een systeem erin kunt krijgen. Ik heb tijdens deze kuur gewoon gewerkt en gewandeld en dat maakte ook verder geen verschil in hoe ik me voelde. Wat dat betreft dus niets meer dan lof over dit product.

Niet te vaak

Ik denk wel dat je dit niet te vaak moet doen. Het is een goede manier om je lijf even een soort ‘reset’ te geven, maar ik denk dat het toch ook belangrijk is om gezond te eten en niet alleen op de sapjes te leven. Niet voor niets waarschuwt Uzuma Juice ervoor dat je het programma niet langer dan 28 dagen kunt gebruiken. Wellicht dat ik het in de toekomst nog eens wil proberen, maar dan misschien wel iets langer dan 3 dagen, zodat ik er een beter ritme in kan creëren en hopelijk minder snel naar wat te kauwen grijp.

Liefs, Esmee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.