Home Reviews Uzuma Juice testen: kun je ermee afvallen?

Uzuma Juice testen: kun je ermee afvallen?

0

Uzuma Juice is versgeperst fruit- en groentesap. Met een programma van Uzuma Juice krijg je alle nodige vitamines en mineralen binnen. Eén van de programma’s van Uzuma Juice is SLIM en hiermee kun je gewicht kwijtraken. Hoe werkt dit en kun je er werkelijk mee afvallen? Wij gaan het testen!

Wat is Uzuma Juice?

Uzuma Juice is een bedrijf dat speciale programma’s ontwikkeld voor mensen die willen afvallen, op gewicht willen blijven of die veel sporten. Ook is er een speciaal detox programma. Een programma kan minimaal 3 en maximaal 28 dagen worden gevolgd en na het volgen van het programma zul je je weer fit en gezond voelen. Er zijn zeven verschillende flesjes en bij het programma dat je volgt krijg je precies te zien wanneer je een flesje mag drinken en welk flesje dat dan moet zijn. Bij het ene programma mag je er ook bij eten, maar bij het andere programma is het juist de bedoeling dat je alleen de flesjes neemt in combinatie met voldoende water. Je kunt hier ook zelf een programma bestellen, om bijvoorbeeld af te vallen, of aan je fitheid te werken.

14055615_1150286488376925_2003045766_nWat zit er in?

De ingrediënten van Uzuma Juice zijn zeer puur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om chemische toevoegingen of bijvoorbeeld zaken zoals suiker. Wanneer je de ingrediënten op ieder flesje bekijkt, zie je dat er puur fruit en groente in zit. Meer niet. Voorbeelden van ingrediënten zijn appels, wortels, bieten, spinazie, sinaasappels en citroen. Er zijn vooral groentes en fruit gebruikt, waarvan bekend is dat ze goede eigenschappen hebben. Door de combinatie aan ingrediënten, krijg je alle voedingsstoffen die je nodig hebt.

Bijbehorende app

Het is mogelijk om tijdens het programma een app te gebruiken. Je kunt deze downloaden en vervolgens krijg je precies te zien hoe laat je welk flesje moet drinken. Je hoeft het dan niet zelf bij te houden en weet zeker dat je je niet vergist in de tijd.

Afvallen met Uzuma Juice

Er is dus ook een speciaal programma van Uzuma Juice waar je mee kunt afvallen. Dit is het SLIM programma. Je eet dan niet, maar drinkt enkel de flesjes van Uzuma en daarnaast drink je ook nog regelmatig een grote hoeveelheid water. Door de mineralen en vitamines krijgt je lichaam amper tekorten. Wel krijg je veel minder calorieën en koolhydraten binnen en hierdoor kun je gemakkelijk afvallen.

Ook geïnteresseerd?

Vul bij je bestelling de code PARTY280 in. Je krijgt dan een korting van maar liefst 20 procent op je bestelling. Hierdoor kan het bedrag dat je bespaart behoorlijk hoog oplopen.

Testen

Esmee van de wekelijkse blog ‘Esmee valt af’ zal het SLIM programma van Uzuma Juice testen voor drie dagen. Elke dag zal ze laten weten hoe ze zich voelt en wat ze van de sapjes vindt. Aan het begin zal ze zich wegen en na afloop ook, om te kijken wat het effect van de sapjes is op het gewicht. Nieuwsgierig? Houd ons in de gaten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.