Home Afvallen Welke voeding helpt bij mooiere en grote billen?

Welke voeding helpt bij mooiere en grote billen?

0

Voornemens om je bilspieren te gaan trainen? Dan is het goed om, behalve een uitgebreid en professioneel fitnessschema te hebben, ook te beseffen dat voeding minstens zo belangrijk is. Voeding maakt het namelijk mogelijk om in korte tijd veel gewicht te verliezen en doelgericht spieren te trainen op de plekken die je nu voor ogen hebt: je billen.

Algemeen over billen trainen

Sinds enkele jaren richten meer en meer vrouwen zich op het trainen van de bilspieren. De zone die voorheen erg in de belangstelling stond was de buik, maar die deelt nu steeds meer haar plaats met de billen. Vrouwen willen meer controle krijgen over hun lijf en afrekenen met dikke, vette billen en trainen voor stevige, volle en strakke billen.
Dat is heel goed mogelijk, maar het kost wel wat moeite.. Je wil immers afrekenen met vetmassa en plaats maken voor meer spieren. Het kan dus inspannend zijn om bilspiertraining te gaan uitoefenen. Maar als je het goed aanpakt, is er heel veel mogelijk.

Oefeningen

Er zijn talloze oefeningen die je bij een goede bilspiertraining kunt gebruiken. Zo is er de ezelstrap (donkey kick) waarbij je op handen en voeten staat en met je benen in de lucht trapt. Ook zijn squats en lunges erg geliefd als training, omdat ze ervoor zorgen dat je bilspieren enorm worden aangespannen. Het beste gebruik je een schema dat je richting geeft in welke oefeningen je op een dag uit kan oefenen en hoe veel herhalingen je nodig hebt om tot resultaat te komen.

Eiwitrijke voeding

Minstens zo belangrijk als een goede oefening is het eten en drinken van de juiste voedingsstoffen. Eiwitrijke voeding is zeer aan te bevelen bij het trainen van je bilspieren. We hebben het dan over gerechten op basis van vis, kip en vlees, maar ook soja, groenten, peulvruchten, noten en zaden bevatten heel veel eiwitten. Waarom nou per sé eiwitten, denk je misschien. Dat heeft te maken met de vele positieve eigenschappen van eiwitten (proteïnen) voor het lichaam en dan met name op de spieren. Zo zorgt eiwit ervoor dat je verzadigd raakt. Eiwitten vullen beter dan suikers en koolhydraten en voorkomen dus een hongergevoel. Daarnaast worden eiwitten door het lichaam ingezet om kapotte spiermassa te herstellen. Handig voor als je grotere spieren wil trainen! De eiwitten nemen het meeste werk uit handen.

Tips bij het trainen van je bilspieren

Bilspiertraining is een intensieve bezigheid. Je moet hier echt even de tijd voor nemen en je goed op voorbereiden. De juiste voeding kan je heel goed helpen bij het verkrijgen van meer spiermassa en het verbranden van vet. Ook zijn er talloze oefeningen die je uit kan voeren, zoals de donkey kick, lunges en squats. Wel moet je je goed voorbereiden op deze oefeningen, zodat je ze niet verkeerd uitvoert. Daarmee loop je kans op blessures en moet je afhaken nog voor je goed en wel begonnen bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.