Home 30 day challenges We gaan springtouwen! Nieuwe 30 dagen challenge

We gaan springtouwen! Nieuwe 30 dagen challenge

0

Iedere maand staat in het teken van een nieuwe 30 dagen challenge. De volgende challenge die we gaan doen, zal te maken hebben met springtouwen en chrunces. Zo kunnen we lekker aan ons hele lichaam werken!

Geen challenge in september

Helaas moeten we mededelen dat er in september geen challenge  wordt georganiseerd middels een Facebook-event. De reden hiervan, is dat het achter de schermen moeilijk haalbaar is om in deze maand dagelijks een reminder te plaatsen. Daarnaast hebben we al vanaf april 2015 elke maand een challenge gehad en een korte pauze erg fijn is voor ons. Wil je in september toch een challenge doen? We hebben er genoeg op onze site om uit te kiezen.

Oktober

In oktober zal er wel een nieuwe challenge zijn die we samen doen, namelijk de 30 day jump rope and crunch challenge. Bij deze challenge draait alles om springtouwen en crunchen. We hebben de 30 day challenge al eens eerder gedaan en het was een van onze meest geliefde evenementen. Juist omdat iedereen zo enthousiast is, doen we het graag eens over.

Waarom deze challenge?

De combinatie van touwtje springen en crunchen is geweldig voor je lijf. Met touwtje springen werk je aan je cardio, en dit is goed voor vetverbranding. Met touwtje springen kun je ontzettend veel calorieën verbranden. Ook kun je werken aan de spieren in je benen. En wanneer je dit combineert met de buikspieren die je tijdens de crunch traint, heb je een zeer goede workout voor je lijf.

Facebook

Op Facebook hebben we een evenement aangemaakt, waar je je gratis voor kunt aanmelden. Dagelijks sturen we een reminder om je eraan te herinneren wat je die dag moet doen. Ook kun je met andere mensen praten die de challenge ook volgen.

Doe ook mee!
doe ook mee met onze challenge!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.