Home Motivatie Winactie: Retreat yourself

Winactie: Retreat yourself

0

Winactie

We mogen van de uitgeverij drie exemplaren weggeven van het boek retreat yourself. Tot en met 15 november 2015 kun je kans maken op een van de drie exemplaren. Droom jij van een echte retreat? Dan kan dit boek je daarmee helpen, zodat je heerlijk kunt ontspannen vanuit je eigen huis.

 Over Retreat yourself

boek retreat yourself

In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten. Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven! Je krijgt middelen aangereikt die je kunt gebruiken om thuis een retreat te doen en vanuit huis ook dichter bij je eigen kern te komen, om goed voor jezelf te zorgen en meer naar je hart te luisteren. En daarvoor hoef je dus niet in retraite te gaan in een of ander exotisch buitenland, je kunt dit ook gewoon thuis doen!

  • Uitgeverij: Becht’s Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • Auteur: Willemien van Egmond
  • ISBN: 9789023014560
  • Prijs: 17,95

Binnenkort verschijnt er op onze website nog een recensie van het boek!

Over Willemien van Egmond

Willemien van Egmond is de oprichter van Retreat Yourself. Sinds 2012 organiseert zij met veel passie en enthousiasme diverse retreats op het gebied van yoga, mindfulness en voeding in zowel binnen- als buitenland. Tijdens deze retreats worden verschillende inspirerende workshops gegeven waarbij bewust leven, jezelf ontwikkelen en kiezen voor wat belangrijk is voor jou centraal staan. Hiermee wil zij deelnemers inspireren en ze stimuleren om hun hart te volgen.

Vul in en win!

Om kans te maken moet je onderstaande formulier invullen. Geef antwoord op de vraag! We zullen uit alle deelnemers drie winnaars kiezen. Delen op social media hoeft niet, maar wordt wel erg gewaardeerd! Meedoen kan tot en met 15 november 2015. De winnaars krijgen het boek thuis opgestuurd.

Winnaars

Het is niet langer meer mogelijk om mee te doen. De winnaars zijn:

Lore van Dun (Leuven)

Trijnie de with (Emmeloord)

Astrid Dagmar (Amsterdam)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.